Open dag

Activiteiten rooster zaterdag 15 april

Klik om in te zoomen!

Welkom! Maak tijdens het open weekend van 15 & 16 april kennis met al onze diensten, waaronder groepslessen, challenges, presentaties en Q&A’s met (zorg)behandelaars. Aanvullend zal er een springkussen, food truck, eet tentjes, livemuziek en entertainment van Jeritza Toney, Cherwin Muringen & Andro Biswane aanwezig zijn en nog meer!

Activiteiten rooster zondag 16 april

Klik om in te zoomen!

Groepslessen

Proef de sfeer en probeer de groepslessen. U kunt kiezen uit mindfulness, spinning, coördinatie en motoriek, sumba, kickfun, workout of the day, yoga, rots & water, pilates, warrior workout en bootcamp. Deelnemen aan de groepslessen is kosteloos voor gasten.

Heeft u interesse in een groepsles? Meld u dan vooraf aan via dit formulier > Aanmelden open dag

Q&A over zorgdiensten

De (zorg)dienstverleners staan klaar om vragen te beantwoorden over (kinder)fysiotherapie, oefentherapie, massage therapie, acupunctuur, inzetbaarheid coaching, Eye Movement Desensitization Therapy (EMDR), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), podoposturale therapie en diëtetiek. Wilt u hulp bij of informatie over stoppen met roken? Op zaterdag 15 april om 15:00 uur geeft Medipro een informatieve presentatie met praktische handvatten. Aanwezigheid is kosteloos.

 

Inschrijving

Bent u enthousiast? Als u zich in het weekend van 15 & 16 april inschrijft krijgt u korting én maakt u kans op een ritje in een Lamborghini op 16 april! De voorwaarden voor de korting zijn als volgt: 

  • 6 maanden abonnement – betaal in 1 keer en krijg 1 maand cadeau
  • 12 maanden abonnement – betaal in 1 keer en krijg 2 maanden cadeau + maak kans op een ritje in de Lamborghini.

Informatie over de verschillende abonnementen vind u hier > Abonnementen

Op zondag 16 april worden de 2 winnaars bekend gemaakt en mag u aan het einde van de middag een ritje maken van 15-20 minuten.  

Voor leden

De openingstijden zijn dit weekend 09:00-18:00 uur en leden kunnen tijdens het open weekend gewoon sporten en gebruik maken van de faciliteiten. Deelname aan de groepslessen kost zoals gewoonlijk 1 credit. Ook als lid kun je kans maken op een ritje in de Lamborghini. De voorwaarde om in aanmerking te komen is dat je een 12 maanden abonnement in 1 keer betaalt ( met 2 maanden cadeau).

 

Zien wij u op de 15e? 😊

Het Djalma Health Center team.